Erco Klinkerwerken

Opitterkeizel 89 A - 3960 Bree België

0477 44 98 14

BTW BE0463 702 560

Aanleg van parking

Heeft u behoefte aan parkeerplaatsen bij uw woning? Moet er voor uw winkel een parking komen? Heeft u een groot bedrijf waar veel werknemers met de wagen komen? ErcoKlinkerwerken uit Bree legt uw parking aan.

Grote of kleine parking, wij zorgen voor alles

In Vlaanderen rijden de laatste jaren meer wagens rond dan ooit tevoren. Een van de grootste noden in de huidige maatschappij is dan ook de aanmaak van extra parkeerplaatsen. Hiervoor bent u bij ons aan het goede adres. Erco Klinkerwerken is immers uw gedroomde partner bij uitstek om te voldoen aan de aanleg van een spiksplinternieuwe parking. Bij de afwerking van kleine en grote parkings bieden we u bij Klinkerwerken Erco graag een totaalpakket aan. Hierbij zorgen we voor alles van de grondwerken tot de afwerking. Bij een renovatie van parkings wordt al het puin steeds door ons zelf weggevoerd, dus daar hoeft u zich alvast geen zorgen over te maken.

Afwerking en kwaliteit

Ook voor de afwerking en kwaliteit zijn geen zorgen nodig: we werken enkel met klinkers, kleiklinkers, betonklinkers, kiezel en andere producten van de beste kwaliteit. Om deze kwaliteit kracht bij te zetten bieden we u een waarborg van 10 jaar op al onze werken. Zo bent u zeker een hele tijd gerust! Kijk maar eens naar onze eerdere projecten.

Neem contact op

Aarzel dus vooral niet om een afspraak te maken bij ons voor de aanleg van uw parking in Bree. Dan ontvangt u onder meer een volledig gratis en vrijblijvende prijsofferte! Contact met ons opnemen kan via de contactpagina van deze website.

Back to Top